Beste mensen ,,the eagle has landed,,. Met een tijdsverschil van 6 uur in het nadeel, kwam de KLM jumbo om 9.30 uur Beijing tijd aan de grond. De klamme warmte klapt je als een kleffe deken tegemoet. Beijing is een internationale wereldstad met wel een beetje westerse uitstraling. We werden uitgezwaaid op Schiphol door Rin van der Molen persoonlijk en via de kennismaking met Erika Terpstra zijn we in Peking afgehaald van het vliegveld door de al aanwezige teamleden van Holland Bakery. Uiteraard maar zo snel mogelijk naar het Holland Heineken Huis, alwaar we onze bakkerij gaan bemannen de komende weken. Wat een werk is hier al verricht, om de gebouwen in te richten en te decoreren. Maar het is nog niet af en de opening van het ,,house,, is donderdagmiddag al. Ook de bakkerij die op het foodplaza staat, is nog niet helemaal klaar. We hebben een rondleiding gekregen door en om het gebouw heen, en dan zie je waartoe die Hollanders in staat zijn in China. Morgen gaan we proefbakken en zullen we zien of alles en iedereen naar behoren werkt. Na een enerverende dag wordt het nu tijd om mijn bed in te duiken, om zodoende morgen lekker fit te beginnen. Als bijlage nog een foto van het Holland Heineken Huis het foodplaza en de studio van Edwin Evers 538, die tegenover ons staat. Ont morn. Bas en de loempiavouwers
dinsdag 5 augustus 2008
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
1 opmerking:
Hoi Allemaal,
Ziet er goed uit...... Wij wensen jullie heel veel succes morgen en we hopen dat inderdaad alles naar behoren werkt. Sander Ramon en Annemie PS. ga je ook nog een gastoptreden verzorgen? We zien een heleboel microfoons.....
Een reactie posten