De aankomst van de Pekingbakkers is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Erica Terpstra, voortzitter van NOC*NSF nam persoonlijk polshoogte van de opbouw van de bakkerij.
Bakkerij Peking klaar voor officiële opening.
Dat laat Renee Boogerd, hoofd communicatie Holland Bakery telefonisch vanuit de Chinese hoofdstad weten. 'Alle machines en grondstoffen zijn op tijd gearriveerd. De bakkerij is keurig opgebouwd en de sfeer is fantastisch.
Vandaag (woensdag) hebben we proefgebakken en de eerste broodjes werden met gejuich ontvangen door de crew van het Holland Heineken House.'
Donderdag worden het Holland Heinkeken House én de bakkerij officieel geopend. Om de opening van de bakkerij extra speciaal te maken, is de Nederlandse ambassadeur in China gevraagd om het eerste gebakken brood in ontvangst te nemen.
bron en foto's: http://www.hollandbakery.nl/
2 opmerkingen:
Leuk om te zien dat de eerste bakdag goed verlopen is. Jammer dat er geen geurfoto's zijn.
Groetjes, Marc
Dag Bas,
Ik zie aan je neus dat je het geweldig hebt. Kom je ook nog ergens in een uitzending?
Groet,
Jan
Een reactie posten