donderdag 22 mei 2008

reacties op de uitverkiezing



Ik ben nog niet helemaal bijgekomen van het feit dat ik naar Beijing ga en daar tijdens de Olympische Spelen in het Holland Heineken House het bakkersvak mag gaan promoten. GEWELDIG!!!!!!


De eerste die genoemd werd op het moment suprème was ikke...... voor de provincie Groningen: Bas van Esch. Beduusd heb ik de familie gebeld en die reageerden allemaal heel erg enthousiast. In het vorige bericht bericht staat wie er allemaal meegaan.


De volgende ochtend kwamen de felicitaties binnenstromen, van medewerkers, familie, vrienden en leveranciers., in de vorm van handen schudden, telefoontjes, kaartjes, emailberichten en zelfs bloemstukken (zie ook foto)
enkele email berichten:
Hallo Bas,
Van harte gefeliciteerd met jouw uitverkiezing.Zo'n practige kans krijg je nooit weer.
Maak er iets moois van.We zijn straks benieuwd naar jouw verhalen,hoewel ik denk,dat het bepaald geen vakantie zal worden.
Ik stuur nog een knipsel mee uit het grootste dagblad van China:Plang sleng wan,die jouw foto publiceerde met als onderschrift:
Waddenbrood maakt spierballen.
(helaas kan ik de bijlage hier niet bij zetten..... foto van mezelf met een heleboel Chinese tekens eronder)
Een mooie reclame dus.
Groetjes,
Oom Arend en tante Jantje
Gefeliciteerd Bas, wat een geweldige kans, wij zijn hartstikke blij voor jullie, groet Tineke en Geert
Wij gaan alleen voor goud!! gefeliciteerd
Yes, het is gelukt. Hartstikke leuk. Bassie goes China! Veel plezier.Wat een waanzinnig leuk nieuws!!!!

Hier zitten twee mensen die groen zijn uitgeslagen van jalousie!!!!
Tips: het is er in dit jaargetij: bloedje heet met een luchtvochtigheid van 98 graden... Niet echt een pretje, en dan nog bakken.... ik hoop dat de bakkerij een goede afvoer en airco heeft want anders hou je geen Bas meer over. Verder weet ik niet of hij voldoende tijd heeft om toerist te zijn, maar de Verboden Stad is een absolute must.
Je moet Bas maar even vragen of er nog budget is voor iemand die de koffers draagt. Ik weet nog wel iemand ;-))
Nou, de Spelen hebben meteen een andere dimensie; ik zal er in ieder geval met een ander oog naar kijken als al die spelers er goed gevoed en energiek aan de slag gaan!
Er volgen nog veel aanbieders van kofferdragers......
Iedereen HEEL HARTELIJK BEDANKT hiervoor!