donderdag 7 augustus 2008

de bakkers zijn er klaar voor



Bakkerij Peking maakt goede start


PEKING - Holland Bakery heeft zijn vuurdoop gehad. Vandaag (donderdag) was de eerste bakdag in Peking. Chef de mission Hans Som: 'Het gaat goed.'
'Het gaat goed', zijn de eerste woorden van Hans Som na de eerste officiele bakdag van Holland Bakery in Peking. Vandaag donderdag werden de bakkerij en het Holland Heineken House officieel geopend.




De Nederlandse ambassadeur in China nam het eerste brood officeel in ontvangst. Som: 'Het is heel warm en we moesten hier en daar improviseren, maar we hebben een knap stukje brood en banket gemaakt met zijn allen', blikt hij terug op de dag. 'De jongens helpen elkaar uitstekend en de consumenten hebben alleen maar lovende woorden. Prima dus daar doen we het voor.'
Aandacht
Ook over aandacht heeft Holland Bakery niets te klagen.


Naast de Nederlandse amabasssadeur die het eerste brood in ontvangst nam, kwam ook Charlene de Carvalho-Heineken, de hoogste baas van Heineken langs om een brood te kopen. Daarnaast is de Telegraaf langsgeweest voor een interview, aldus Renee Boogerd.






een appeltje te schillen.....

Algemeen Dagblad
donderdag 07 augustus 2008

In het Media Café van het Holland Heineken House lijken zelfs de goudvissen naar adem te happen.
Terwijl de Nederlandse equipe bij het Holland House appels schilt, werken Chinezen aan de muur met olympisch nieuws.
foto: Pim Ras

officiële opening van de bakkerij


Beste bezoekers van deze blog, het was weer een enerverende dag vol met geweldige verrassingen(zie de foto) het blijft een bijzondere ervaring, als je zo ineens de ambassadeur van Nederland in de bakery krijgt (foto op http://www.hollandbakery.nl/ )
Ik hou het vandaag kort, maar ik heb het hier geweldig naar mijn zin en hoop jullie de komende dagen wat uitgebreider te kunnen berichten, want als ik dit schrijf is het inmiddels tien voor één 's nachts. Bedankt voor de vele berichten en de leuke belangstelling voor de blog. Ont morn, Bastiaan