zondag 17 augustus 2008

,,hey its good to be back home again,,







Gisteren, beste blogbezoekers, zijn we met KLM veilig teruggevlogen naar ons Nederland.
Je kunt je er geen voorstelling van maken dat in de stad Beijing net zoveel inwoners zijn dan in ons hele land, maar dat terzijde.
's Morgens na het ontbijt, om 9.00 uur Peking tijd hebben we als eerste groep bakkers officieel afscheid genomen van Holland Bakery, de chef d'equipes, de tweede groep en de initiatiefnemers van dit spektakel die zo sportief waren om er ,,op tijd,, bij te zijn. Deze laatsten zijn voor een week naar Beijing gekomen om het in levende lijve mee te maken. We hebben als eerste groep de 4 leiders van dit team en onze Chinees Nederlandse contactpersoon Grace op onze eigen manier ,,gehuldigd,, met een gouden medaille met inscriptie. Dit was best een emotioneel moment, omdat we bijna twee weken lief en leed gedeeld hebben met elkaar. Ik mocht de toespraak houden, en het werd zeer gewaardeerd dat we dit als groep gedaan hebben.
De vlucht verliep voorspoedig en we zijn om 15.30 uur Nederlandse tijd geland. De verwelkoming was geweldig, want de familie van Ad Overgaag had Nederlandse krentenbollen voor ons en Sander en Ramon hadden van o.a. goudkarton schitterende medailles gemaakt, die we omgehangen kregen. Ook de familie van Barry stond daar met een groot spandoek ,,een gouden estaffette met Barry's kadetten,,.
De andere familie leden van Vincent, Stefan, Nico en Joop verwelkomden ons met bloemen en balonnen. Hartverwarmend en best wel emotioneel namen we afscheid van elkaar, om binnenkort met het hele team van Holland Bakery een gezamenlijke reunie/slotbijeenkomst te houden.
IK VOND HET GEWELDIG.
Nu is het weer goed om thuis te zijn en Annemie, Sander en Ramon te zien en horen.
Heb vannacht lekker in mijn eigen bed geslapen en dat voelt goed. Stefan en Nico hebben een PRACHTIG bericht achtergelaten in het gastenboek van Holland Bakery en daar sluit ik me bij aan. Ik sluit me vandaag een beetje op thuis om nog wat lekker uit te rusten en vooral na te genieten met de foto's en video.
Het is nu al onwerkelijk, dat ik daar geweest ben, mijn vak heb mogen uitoefenen en vooral ook genoten heb. HET WAS ELKE MINUUT WAARD.
Alle mensen die dit gerealiseerd hebben BEDANKT.
Deze week ga ik nog een paar berichten op deze weblog zetten om zelf ook het ,,Holland Bakery gevoel,, nog wat vast te houden.
NI HAO.
P.S. we eten vanavond voor de afwisseling geen Chinees maar Italiaans, dus geen sambal bei doedoeiii